Guest House LIVISRA
English (United Kingdom)

Obiective turistice


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/livisra/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Incepand cu 01 August 2014 piscina LIVISRA este deschisa!

Tarif acces Adulti ... 18 Lei
Tarif acces Copii ... 10 Lei  


LIVISRA se afla intr-o locatie de vis, in zona numita Poduri a Viseului de Sus, lucru care ne-a cucerit pe noi, motiv pentru care am decis sa nu fim egoisti si sa va oferim placerea ambientului si dumneavoastra. Casa noastra de oaspeti este la 2 km de centrul orasului Viseu de Sus, chiar in inima naturii, in Parcul Natural Muntii Maramuresului. Aici veti gasi o oaza de liniste, un peisaj magnific cum numai natura poate sa ofere.


Ceea ce veti gasi la noi este o atmosfera causy (de relax). In livingul casei noastre de oaspeti va puteti relaxa, iar din restaurantul casei puteti admira natura ca si cum ati fi in mijlocul ei, savurand din meniurile noastre outstanding.
In fiecare zi puteti alege din cele 4 meniuri: traditional romanesc, chinezesc, israelian, italian si gourme a la carte.

LIVISRA virtual tour

Va punem la dispozitie servicii de inalta calitate, camere dotate cu baie proprie, cu cabina de dus cu hidromasaj, piscina cu contraval, echitatie, plimbari cu ATV-ul, cursuri de dans, karaoke, tenis de masa, minifotbal (fotbal de masa), excursii in zona cu ghid si orice altceva va face placere, noi va stam la dispozitie.

 

There seems to be an error with the player !

Israela & Liviu vã asteaptã
cu drag si se ocupa personal de Dumneavoastrã!
Israela si Liviu va asteapta cu drag!

Mesaj Guest House LIVISRA

Mesaj Guest House LIVISRA

Noutati Guest House LIVISRA